Learn Spanish at P&R Languages

Učne ure španščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Učne ure španščine

Naučite se španščine z našimi naravnimi govorci. Ne glede na to, ali se morate jezika naučiti zaradi posla ali potovanj, so naši prilagojeni tečaji oblikovani tako, da se boste španščine naučili hitro in skladno z vašimi cilji.

Learn Spanish with P&R Languages.

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji španščine

Spodaj je izbor naših rednih tečajev. Po začetnem posvetu vsak tečaj prilagodimo vašim osebnim ciljem in zahtevam. Za tečaj po meri se preprosto obrnite na nas.

Španščina za začetnike

Lotite se učenja na pravi način. Ne glede na to, ali je učenje španščine za vas nekaj povsem novega ali že imate nekaj osnovnega znanja, je učenje s pomočjo naravnega govorca najboljša rešitev za vas. Z uporabo vizualnih pripomočkov in posebnih tehnik vam bodo naši učitelji v izjemno kratkem času pomagali do znanja jezika.

Pogovorna španščina

Ne glede na to, ali želite izpopolniti konverzacijske sposobnosti ali izboljšati svoj naglas ali izgovorjavo, so naši tečaji pogovorne španščine prava rešitev za vas.

Španščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Z našimi tečaji španščine na višji stopnji boste naredili korak naprej. Izboljšajte znanje slovnice in besedišča, izpopolnite svoj naglas in se naučite nekaj novih in uporabnih izrazov.

Poslovna španščina

Če poslujete v špansko govorečem svetu ali če delate za špansko podjetje, potem so naši tečaji poslovne španščine kot nalašč za vas. Naučite se bolj specifičnih poslovnih izrazov in terminologije.

Učenje prek spleta

Ne živite v Sloveniji? Brez skrbi. Učne ure španščine ponujamo tudi prek spleta, in sicer prek aplikacije Zoom ali Skype, tako da so primerne za kogar koli, ne glede na to, kje se nahaja.

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.