Learn Italian at P&R Languages

Učne ure italijanščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Učne ure italijanščine

Italijanščine se boste najlažje naučili s pomočjo naravnega govorca. Ne glede na to, ali se jezika učite v poslovne namene, za delo ali potovanja, bodo naši naravni govorci italijanščine jezikovne tečaje ali individualne učne ure oblikovali tako, da vam bodo pomagali doseči zastavljene učne cilje.

Learn Italian with P&R Languages.

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji italijanščine

Spodaj je izbor naših rednih tečajev. Po začetnem posvetu vsak tečaj prilagodimo vašim osebnim ciljem in zahtevam. Za tečaj po meri ali individualne učne ure se preprosto obrnite na nas.

Italijanščina za začetnike

Naši učitelji, ki so naravni govorci italijanščine, vas bodo tudi osnov italijanščine s pomočjo posebnih tehnik naučili do te mere, da boste zveneli kot naravni govorec. Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali že imate nekaj znanja, so naši tečaji pravi za vas, saj jih lahko povsem prilagodimo vašim potrebam.

Govorite italijansko

Naj vam pomagamo izboljšati pogovorno italijanščino. Italijani radi govorijo in so zelo družabni, zato vam bo znanje njihovega jezika pomagalo pridobiti številne nove prijatelje

Italijanščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Tudi če že precej dobro obvladate italijanščino, so vam naši naravni govorci še vedno lahko v pomoč. Naučite se besedišča na višji stopnji, da se boste lahko še bolj poglobili v ta prelep jezik.

Italijanščina za poslovno rabo

Potrebujete znanje italijanščine zaradi posla ali dela? Naši prilagojeni tečaji poslovnega jezika vam bodo pomagali, da se boste znašli v italijansko govorečem poslovnem svetu.

Spletni tečaji italijanščine

Ne živite v Sloveniji? Brez skrbi. Učne ure italijanščine ponujamo tudi prek spleta, in sicer prek aplikacije Zoom ali Skype, tako da so primerne za kogar koli, ne glede na to, kje se nahaja.

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.