Learn French at P&R Languages

Učne ure francoščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Učne ure francoščine

Učenje francoščine z našimi naravnimi govorci je najboljši način za izboljšanje znanja. Z našimi po meri oblikovanimi tečaji boste obvladali zahtevno francosko slovnico in izgovorjavo.

Learn French with P&R Languages.

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji francoščine

Spodaj je izbor naših rednih tečajev. Po začetnem posvetu vsak tečaj prilagodimo vašim osebnim ciljem in zahtevam. Za tečaj po meri se preprosto obrnite na nas.

Francoščina za začetnike

Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali pa ste se nekaj malega francoščine naučili že v šoli, boste presenečeni, kako hitro vam naši strokovni naravni govorci lahko pomagajo do tekočega znanja jezika.

 

Pogovorna francoščina

Francoščino govori 270 milijonov ljudi po svetu. Če bi se jim radi pridružili, zakaj ne bi izboljšali pogovorne francoščine v sodelovanju z našimi naravnimi govorci?

Francoščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Je vaše znanje francoščine že precej dobro? Bi radi obvladali zahtevno francosko slovnico, razširili besedišče ali preprosto vadili in bili na tekočem z našimi naravnimi govorci? Potem so naši tečaji francoščine na višji stopnji kot nalašč za vas.

Poslovna francoščina

Francoščina je glavni jezik v poslovnem svetu v nekaterih delih Afrike, Severni Ameriki in Evropi ter uradni jezik Svetovne trgovinske organizacije, Združenih narodov in olimpijskih iger. Prav tako vam bo prišla prav v svetu diplomacije, če delate za mednarodne dobrodelne organizacije, v svetu bančništva ali financ.

Učenje prek spleta

Ne živite v Sloveniji? Brez skrbi. Učne ure francoščine ponujamo tudi prek spleta, in sicer prek aplikacije Zoom ali Skype, tako da so primerne za kogar koli, ne glede na to, kje se nahaja.

 

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.