Learn English at P&R Languages

Učne ure angleščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Učne ure angleščine

Ne glede na to, ali se morate angleščine naučiti zaradi posla, dela, potovanj ali se je nameravate učiti zgolj v svoje veselje, bomo pri P&R Languages oblikovali tečaje ali individualne učne ure tako, da boste lahko dosegli zastavljene učne cilje.

Language School in Ljubljana, Slovenia. P&R Languages.

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji angleščine

Spodaj je izbor naših rednih tečajev. Po začetnem posvetu vsak tečaj prilagodimo vašim osebnim ciljem in zahtevam. Za tečaj po meri se preprosto obrnite na nas.

Angleščina za začetnike

Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali pa že znate nekaj malega angleščine, vam bodo naši strokovno usposobljeni učitelji s posebnimi tehnikami pomagali do znanja jezika na ravni maternih govorcev.

Pogovorna angleščina

Pri jeziku gre za komunikacijo. Večina komunikacije pa poteka ustno. Naj vam pomagamo do boljše pogovorne angleščine, pa naj gre zgolj za vsakdanjo komunikacijo ali za rabo v poslovne namene.

Angleščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Čeprav se lahko pohvalite s precej dobrim znanjem angleščine, vam naši naravni govorci lahko pomagajo narediti še korak dlje. Naučite se slovnice, besedišča in knjižne angleščine na višji ravni.

Angleščina za rabo v poslovnem svetu

Angleščina je mednarodni poslovni jezik, zaradi česar številna mednarodna podjetja dandanes znanje angleščine zahtevajo kot pogoj za zaposlitev. Naši prilagojeni tečaji poslovnega jezika vam bodo pomagali, da se boste znašli v angleško govorečem poslovnem svetu.

Učenje jezika prek spleta

Don’t live in Slovenia? Don’t worry, we can offer English lessons to anyone, anywhere via Zoom or Skype.

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.