Learn Slovene at P&R Languages

Tečaji slovenščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Tečaji slovenščine

Naučite se slovenščine z našimi naravnimi govorci. Ne glede na to, ali se selite v Slovenijo in se morate jezika naučiti zaradi dela ali zgolj za vsakdanjo komunikacijo z lokalnimi prebivalci, vam bodo naši po meri oblikovani tečaji pomagali, da se boste znašli pri uporabi tega zapletenega, a čudovitega slovanskega jezika.

Learn Slovene at P&R Languages

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji slovenščine

Spodaj je izbor naših rednih tečajev. Po začetnem posvetu vsak tečaj prilagodimo vašim osebnim ciljem in zahtevam. Za tečaj po meri se preprosto obrnite na nas.

Slovenščina za začetnike

Ne glede na to, ali je učenje slovenščine za vas nekaj povsem novega ali že imate nekaj osnovnega znanja, je učenje s pomočjo naravnega govorca najboljša rešitev za vas. Z uporabo vizualnih pripomočkov in posebnih tehnik vam bodo naši učitelji v izjemno kratkem času pomagali do osnovnega znanja jezika.

Pogovorna slovenščina

Ne glede na to, ali želite zgolj izpiliti svoje konverzacijske sposobnosti ali se naučiti slovenščine za vsakdanjo rabo, se boste pri nas jezika naučili na zabaven in dinamičen način.

Slovenščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Na tečajih slovenščine na višji stopnji se bomo posvetili najzahtevnejšim jezikovnim področjem, kot sta slovnica in skloni.

Poslovna slovenščina

Če ste ustanovili podjetje v Sloveniji ali če se morate jezika naučiti zaradi dela, vam bo naš tečaj poslovne slovenščine pomagal, da se boste znašli v slovensko govorečem poslovnem svetu.

Učenje slovenščine prek spleta

Še ne živite v Sloveniji ali se učne ure ne morete udeležiti osebno? Brez skrbi. Vsi naši tečaji in učne ure so na voljo tudi prek aplikacij Zoom in Skype.

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.