Learn German at P&R Languages

Učne ure nemščine

Naravni govorci

Poslovni tečaji

Izberite lokacijo

Spletno učenje

Sprotno plačilo

Učne ure nemščine

Ne glede na to, ali je vaš cilj, da se naučite nemščine za uporabo v poslovnem svetu ali za potovanja in vsakdanjo komunikacijo, boljšega načina, kot je učenje s pomočjo naših naravnih govorcev, ne boste našli. Ponujamo prilagojene tečaje nemščine, ki so oblikovani po meri in ustrezajo specifičnim potrebam tečajnikov.

Learn German with P&R Languages.

Pri P&R Languages
vam pokažemo pravo pot

Tečaji nemščine

Tudi če ste popolni začetnik, vam bodo naši naravni govorci s svojim znanjem in posebnimi tehnikami pomagali do tekočega znanja jezika.

 

Nemščina za začetnike

Tudi če ste popolni začetnik, vam bodo naši naravni govorci s svojim znanjem in posebnimi tehnikami pomagali do tekočega znanja jezika.

 

Pogovorna nemščina

Velika večina se jezika uči zato, da lahko komunicira z drugimi. Pa vendar je ravno govorjenje najtežji del učenja tujega jezika. Naši naravni govorci vam bodo s svojim strokovnim znanjem pomagali do boljše pogovorne nemščine in popolne izgovorjave.

 

Nemščina za tečajnike na nadaljevalni in na višji stopnji

Je vaše znanje nemščine že precej dobro? Naj vam z našimi po meri oblikovanimi tečaji, ki so prilagojeni vašim specifičnim potrebam, pomagamo narediti še korak dlje, pa naj gre za slovnico, besedišče ali kar koli želite.

 

Nemščina v poslovnem svetu

Ali ste vedeli, da je nemščina osmi najbolj pogost jezik v poslovnem svetu? Naši tečaji poslovne nemščine vam bodo pomagali, da se boste znašli v nemško govorečem poslovnem svetu.

Spletni tečaj nemščine

Ne živite v Sloveniji? Brez skrbi. Učne ure nemščine ponujamo tudi prek spleta, in sicer prek aplikacije Zoom ali Skype, tako da so primerne za kogar koli, ne glede na to, kje se nahaja.

 

Sign up to our newsletter to receive information on our latest offers

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.